Om Sarah

Velkommen til!

Jeg hedder Sarah og er 34 år. Jeg er gift med Christian og mor til Sofia. Jeg er uddannet kok, og det var mit levebrød i 10 år. Min mand har altid været iværksætter og selvstændig, og da tiden var inde, blev jeg ansat i vores eget firma. Der arbejder jeg nu på tredje år.

Jeg nåede dog ikke at arbejde dér mere end nogle måneder, så blev jeg syg med aggressiv brystkræft. Det var i stadie 3 og havde spredt sig til lymferne. Jeg var 31 år, og vores datter var 3 år. Et lyn slog ned og vores liv blev vendt helt rundt. Intet var som før, og jeg skulle nu igennem et langt behandlingsforløb der både indebar operationer, masser af kemo, stråler og 1 års efterbehandling.  Det var hårdt og tungt at komme igennem. Men jeg valgte at gå til det med oprejst pande, beholde min sorte humor og min fightervilje fra start til slut! Jeg kom igennem det, vendte tilbage til arbejdet og kunne leve mit liv igen.

Det blev dog til en kort fornøjelse. For 5 måneder efter min sidste behandling, fik jeg et tilbagefald. Den aggressive brystkræft var kommet igen på fuldt skrald. Der skulle en mere drastisk operation til denne gang. Begge bryster skulle fjernes. Jeg kunne ikke nøjes med en brystbevarende operation, som første gang. Jeg skulle have masser af kemo men ingen stråler. Og også denne gang skulle jeg have en 1 års efter behandling.

Så her stod jeg, som dengang 33 år, og ramt for anden gang. Hvad er oddset lige?! Hvor meget kan min krop egentlig klare? Skal jeg dø af det her? Spørgsmålene var mange…

Vi sætter alle sejl til, tager imod alt behandling, tager hele vores liv op til total revidering. Alt bliver vendt og vejet. Hvad skal prioriteres og hvad skal skæres væk? Jeg kommer igen igennem behandlingen og er i dag sygdomsfri.

Jeg holder foredrag om mine brystkræftforløb fordi jeg selv søgte et lignende foredrag, uden held, da jeg blev syg – både første og anden gang. Jeg ønsker at dele mine erfaringer med alle der kan få gavn af det. Om du selv er kræftramt, pårørende, går igennem en dyb krise eller bare er nysgerrig på hvad der sker i et sådan forløb – så er det noget for dig. Jeg fortæller om det hudløst ærligt, tilsat min sorte humor samt billeder og film.

Har jeg vakt din nysgerrighed? Så send mig en mail eller ring i dag.